De hoge kosten voor het accepteren van creditcards hebben bij veel bedrijven tot problemen geleid. Veel bedrijven zijn blij dat ze gebruik kunnen maken van een steeds populairder wordende optie genaamd credit card surcharging (herlaadbaar). Met een kredietkaart toeslag kunnen bedrijven kosten vermijden wanneer klanten ervoor kiezen kredietkaarten te gebruiken voor hun gemak of voor beloningen. De verkoop tussen bedrijven zal sterk worden beïnvloed omdat de huidige kosten voor “card not present”-transacties op commerciële kaarten naar verwachting binnenkort weer zullen stijgen. 

Hoe toeslagen werken

Aangezien de toeslag bedrijven in staat stelt de kosten te vermijden, kunnen bedrijven die het zich vroeger niet konden veroorloven creditcards te accepteren, deze betaaloptie nu naast contant geld of debet aanbieden. Momenteel zijn veel bedrijven zich er echter nog niet van bewust dat toeslagen een optie zijn voor hun betalingen, of sommigen van hen denken dat het te moeilijk of te ingewikkeld is om aan alle vereisten te voldoen. Om hun creditcardkosten over te slaan, moeten bedrijven een lange lijst van vereisten volgen die door kaart merken zoals Visa en Mastercard zijn vastgesteld.

Hoe te werken met Surchaging?

Als je als bedrijf op zoek bent naar die betaaloplossing maar nog steeds niet weet hoe je aan deze eisen kunt voldoen, dan is Plug and Pay een vorm van toeslagverlening die automatisch aan alle regels voldoet, wat betekent dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar alle regels en eisen. Plug and Pay handelt alle details af die nodig zijn voor de implementatie. Te beginnen met het contacteren van de kaart merken en je bank. Een ander voordeel van het gebruik van Plug and Pay is dat al je transacties volgens de regels en voorschriften van de kaart merken verlopen, waardoor je geen verdere problemen ondervindt.

De optie die je bedrijf nodig heeft

Plug and Pay werkt op een zeer transparante manier. Er wordt namelijk duidelijk gecommuniceerd op het online betaaloverzicht, zodat alle klanten de toeslag voor creditcard betalingen kunnen zien, en ook de no-fee betaalopties. In deze onzekere tijd maken klanten meer dan ooit gebruik van creditcard, omdat het klanten helpt hun aankopen met meer tijd te betalen. Echter verhoogt het ook de verwerkingskosten als bedrijven zich dergelijke transacties niet kunnen veroorloven. Plug and Pay laat bedrijven toe om kredietkaart betalingsopties te blijven aanbieden terwijl ze de extra kosten – fee – elimineren. Als je wil weten hoe je aan de slag kunt met Plug and Pay kan je terecht op https://www.verdienformule.nl