Wil je graag een verzekering afsluiten voor je camper of caravan tegen storm en hagelschade? Kijk dan niet verder. Bij verliespolis kunnen wij jou helpen aan een verzekering die bij jou past. Onze betrouwbare verzekeringsexperts hebben jarenlange ervaring met het bijstaan van campers en caravan bestuurders. Wij bezitten dan ook over de benodigde certificaten die nodig zijn ter ondersteuning. Als je onze adviezen opvolgt, dan kun je met een gerust hart genieten van jouw verdiende vakantie langs de mooiste landschappen die de wereld te bieden heeft.

Wat dekt de verzekering

In veel gevallen betaalt de verzekering ook uit bij schade door storm. Bij hagel is dit wel een ander verhaal. Als je kijkt naar de weersomstandigheden van de laatste jaren, dan zie je veel veranderingen. Steeds vaker zien we meer storm, met bijgevoegd behoorlijke regenbuien. Vaak wordt er dan automatisch ook gedacht dat een caravanverzekering ook dekking biedt bij schade door hagel. Echter zien we bij steeds meer verzekering dat dit niet het geval is. In het geval van hagelschade zien we dit steeds vaker terugkomen als optioneel. Hierdoor kan de rekening soms oplopen tot in de duizenden euro’s. Geld wat je toch liever uitgeeft tijdens je mooie vakantie. Wij zullen dan ook ten alle tijden adviseren om ook een hagelverzekering af te sluiten.

Verschillen in verzekering

Je denkt er vaak niet meteen over na. Echter zijn de premieverschillen bij een caravan of camperverzekering vrij groot. Onze extra tip is dan ook om een camper of caravanverzekering goed te vergelijken alvorens af te sluiten. Je zult versteld staan over geld je kunt besparen door goed te kijken. Je kunt hier een camper verzekeren of een caravan verzekeren.
Sluit je vervolgens een verzekering af? Dan is het van belang om regelmatig je caravan of camperverzekering onder de loep te nemen. Je wilt tenslotte niet onder of over verzekerd zijn.

Let goed op

Wij zien in de praktijk vaak voorbij komen dat caravan of camperbezitters er pas bij schade achter komen dat hun caravan of camper niet goed verzekerd is tegen storm of hagelschade. Kom dan ook in actie voordat je schade hebt geleden. Kortom, let goed op wat u kiest voor je welverdiende vakantie.
Voor de veelvoorkomende geschillen is er de rechtbijstandsverzekering.